Power Gym styrketräning

Power Gym har gett oss en stor möjlighet att få börja träna där till subventionerade priser.

Marie Remmert kommer att finnas där på måndagar och onsdagar kl.11.30-13.00

Finnas tillhands för oss medlemmar, visa maskinerna och övningarna.

Mikael på Power Gym kan hjälpa till även med träningsprogram om ni inte redan har något från sjukgymnasten.

Ni som är medlemmar i Reumatikerförbundet tag med ert medlemskort vid betalning och ni som önskar bli medlemmar hjälper vi till med registrering.

Kontakta Ulrika Hägler vid medlemskap 070-5593795 eller till kansliet onsdagar kl.14.00-16.00

Priser, träning etc kontakta Marie Remmert 070-8143737.

Vid intresse och mer info kontakta Ulrika Hägler 070-5593795.

Välkomna :) Träning ger bättre hälsa!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!